USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[30 Червня 2017 11:23] ROksa: Доброго дня! Маю декілька питань, пов'язаних з новобудовами. Нещодавно купила житло в одного із забудовників. Здачу будинку забудовник протермінував вже на декілька місяців. Проте у відділі продажу заявили, що до півроку затримка зі здачею допустима законодавством. Чи можете сказати, який саме законодавчий документ підтверджує цю інформацію? Також підкажіть, будь ласка, чи має право забудовник продавати і будувати будинок без декларації про початок будівельних робіт та без техумов? Якщо так, то які документи повинні бути в наявності? Заздалегідь дуже вдячна за відповіді!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Декларацію про початок будівництва забудовник однозначно має зареєструвати в органі Держархбудінспекції. І на здійснення житлової забудови йому однозначно мають бути видані містобудівні умови. Щодо законодавчо встановленої можливості затримки здачі в експлуатацію будинку із відступленням від приватно обумовлених із інвестором в будівництво умов, мені нічого невідомо, маю на увазі, що подібної норми закону не зустрічав.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus