USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[5 Липня 2017 13:44] Вадим Dj: В 80-х роках був побудований законно гараж з проїздом через територію складу райспоживспілки. Будівельний паспорт на будівництво є. Всередині 90-х роках будівля була передана чи продана двом громадянам. Вони забудовували територію, а згодом захотіли приватизувати її. В мене склалась така ситуація, що нині я не маю проїзду до свого гаража. Місцева рада розводить руками: каже, що не мають права встановлювати проїзд. Що мені робити в цій ситуації? Я більше року ходжу в місцеву раду і отримую тільки відписки. Остання це проїзджати через територію складу на територію сусідньої організації, яка також продається, а там я буду проїзджати за 1,5 метра від дверей.

Як виправити цю помилку? Якщо в судовому порядку, то як правильно написати заяву, які необхідні для цього документи та інше?
Відповідь юриста:
В даному випадку Вам слід подати позов про встановлення земельного сервітуту. Згідно ст. 401 ЦК право користування чужим майном (сервітут) може бути встановлене щодо земельної ділянки, інших природних ресурсів (земельний сервітут) або іншого нерухомого майна для задоволення потреб інших осіб, які не можуть бути задоволені іншим способом.

Детальніше з цього приводу Ви можете ознайомитись за цим посиланням.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus