USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[12 Липня 2017 11:34] Natala: Доброго дня! Я- ФОП-деревообробник. Виділена земельна ділянка для здійснення виробничої діяльності з 2009 року є промисловою зоною. На території розташована сушарка для деревини. В 2012 році за межами нашої промзони житель села побудував житловий будинок. І з цього часу пише скарги про те, що наше виробництво заважає та приносить незручності для проживання в цьому будинку( дим, який утворюється при сушінні дерева). Я є платником екологічного збору, сплачую його щоквартально. Неодноразово комісією було встановлено, що всіх санітарних норм дотримано. Чи правомірні регулярні скарги власника житлового будинку? Постійні перевірки не дають змоги працювати в робочому режимі. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! У Вашому випадку якимось законним способом заборонити скаржнику писати різні "кляузи" не можливо. Тут можна лише шукати якісь інші варіанти впливу на такого сусіда, на зрозок позовів про відшкодування моральної шкоди, позовів про відшкодування шкоди за порушення ділової репутації. Тут ситуацію слід вивчати з різних боків..
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus