USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[12 Липня 2017 22:52] VG: Доброго вечора! Питання збільшення потужності. Вбудоване приміщення магазину в житловий будинок. Будинку біля 40 років, стільки ж часу вже приєднаний до електромережі. Зараз потужність 5 квт. Хочемо збільшити до 10 кВт. Дозволена потужність будинку - 100 кВт. Ми знаємо, що у нас стандартне приєднання. Обленерго "вважає", що нестандартне. Як діяти правильно, куди звертатись і чим аргументувати (на які документи, закони посилатися)?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для з'ясування правильності вирішення Вашого питання, слід письмово звернутись до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, одним із основних завдань якої є здійснення державного регулювання з метою досягнення балансу інтересів споживачів, суб'єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, і держави; а також забезпечення захисту прав споживачів товарів, послуг у сферах енергетики та комунальних послуг щодо отримання цих товарів і послуг належної якості в достатній кількості за обґрунтованими цінами. Контакти цього органу можете знайти за цим посиланням http://www.nerc.gov.ua/?id=6911
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus