USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[13 Липня 2017 15:10] gmail2017: Доброго дня! В мене виникла така проблема. Не пощостило взяти кредит в пупб банку. Були деякі тимчасові проблеми з виплатами, На початку поточного року, мені прийшов лист із пропозиціею сплатити певну суму і мені спишуть частину боргу борг. Я звязався з банком і сказав, що хочу повністю закрити кредит, Бо появились певні гроші. Наголосив, що повністю розрахуватись і більше не мати ніяких проблем. Мені сказали суму і день, в який я мав сплатити. Поїхав в відділення банку, уточнив і заплатив. Хотів зразу взяти довідку про відсутність будь якої заборгованості. Але мені не дали. Сказали, що представник банку зі мної звяжеться через тиждень і довідка коштує 50 грн і скаже коли приїхати по довідку. Чекав півмісяця. Позвонив сам, мені сказали, що чекайте, до вас позвонять. Приблизно через місяць до мене звонять і кажуть, що в мене виникла заборгованість за прострочений кредит. Я говорю, що всю суму я заплатив і чекав на довідку. Мені почали погрожувати, що подадуть в суд. Як в такому випадку мені бути. Всі вимоги банку по повному закриттю кредита я виконав. А від мене вимагають ще оплату.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку Вам слід звернутись до незалежного спеціаліста, котрий проведе Вам правильний розрахунок всіх Ваший взаємин по кредиту із банком, починаючи від отримання кредиту, і до моменту його погашення. І якщо такий розрахунок підтвердить повне погашення боргу - можна сміливо письмово звернутись до банку (зафіксувавши факт такого звернення відміткою про отримання його банком, або надіслати рекомендованим листом з повідомленням про вручення), невести йому розрахунок, який зробить Ваш фахівець, і в категоричній формі повідомити, що Ви вважаєте, що виконали зобов'язання перед банком, і що більше ні копійки йому не заплатите. Якщо раптом банк подасть до суду - там і спростуєте позовні вимоги фактом належного виконання зобов'язань по кредиту.
Коментарів: 1
сергій Показати IP 14 Липня 2017 20:15
після смерті мами сестра пів будинку . оформила а я свою ні.Чи у неї може бути інша будинкова книга? а стара де

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus