USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[20 Липня 2017 11:54] Іванна: Доброго дня. Цікавить таке питання, багато років тому мій прадід по заповіту переписував будинок на мою маму, після смерті діда мама щось оформляла на себе (але не приватизовувала), точно як називається документ що це було вже не памятає, і ці документи втрачені. Зараз робимо приватизацію цього будинку, технічний паспорт вже зробили, залишилось зареєструвати в реєстраційні службі щоб отримати свідоцтво, але в одній реєстраційні службі сказали що потрібен документ по якому мама отримала будинок, що його потрібно шукати в архіві, але консультувались з юристом то каже що тільки через суд , потрібно щоб ініш родичі писали відмови. Питання! чи дійсно потрібно через суд чи таки шукати в архіві документ? Родичі на будинок не претендують, але є один родич з яким погані стосунки і може просто ненаписати такої відмови. Наперед дякую за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Тут є декілька варіантів вирішення Вашої ситуації: або через суд з позовом про визнання права власності на спадкове майно. Або через реєстраційну службу, якщо віднайдете в архіві документ що запутують.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus