USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[20 Липня 2017 14:37] Олеся Мрака: Доброго дня!. Підкажіть, будь ласка,чи мої дії правильні.Я є ФОП і надаю послуги населенню, укладаючи з кожним клієнтом договір на обслуговування. В договорі є такий пункт про термін дії договору: що договір діє протягом 1 року і автоматично дія договору переходить на наступні роки,якщо немає суперечок між сторонами. І зараз коли вже пройшло 2 роки від дати укладання, клієнт вимагає поновлення аналогічного договору, в якому ніякі зміни не проводились. Чи зобов`язана я перепідписувати Договір?Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку, якщо до закінчення строку дії попереднього договору від жодної із сторін не надходило повідомлення про його розірвання, договір вважається автоматично продовженим. Для заспокоєння клієнта, можете надати його довідку або письмове підтвердження у формі листа про те, що вважаєте такий то договір чинним, оскільки він автоматично пролонгувався.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus