USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[28 Липня 2017 15:48] Олександр: Доброго дня. Я придбав квартиру у власника, але в ній залишились прописаними ще двоє осіб(повнолітні діти власника), які не хочуть звідти виписуватись. Не підскажите чи маю я право їх не впускати в дану квартиру? І як мені їх виписати? Дякую за допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, Ви маєте право не впускати цих осіб у квартиру. А виписати їх можливо спробувати в спрощеному порядку, у відповідності до п. 26 Правил реєстрації місця проживання, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207, які передбачають можливість зняття особи з реєстрації місця проживання на підставі документів, які свідчать про відчуження житла. Також однозначно буде виграшним позов про визнання дітей колишнього власника такими, що втратили право користування квартирою та скасування реєстрації їх місця проживання, поданий на усунення обмежень права власності, регламентованим ст. 319 Цивільного Кодексу України.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus