USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[1 Серпня 2017 09:52] Lyudmula: Доброго дня. У мене таке запитання: ми з чоловіком придбали в селі двір, оформили договір купівлі-продажу, (технічний паспорт на будинок і договір купівлі-продажу на руках), але будинок не придатний для експлуатації і реконструкції (не газифікований). Ми вирішили знести старий будинок і поряд побудувати новий. Проконсультуйте, будь ласка, чи можна зробити все це без додаткових дозволів. Буду вдячна за допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку Вам слід належним чином окрім самого будинку оформити права на землю, тобто приватизувати її (мається на увазі земельну ділянку для обслуговування будинку якого придбала). Надалі слід скласти проект на будівництво будинку, який плануєте збудувати, і зареєструвати в ДАБІ відповідну декларацію про початок будівництва.

Якщо просто збудувати будинок в подальшому матимите проблеми з його легалізацією.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus