USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[9 Серпня 2017 17:03] Рая Р.: Доброго дня!у мене така ситуація-Після розлучення з чоловіком в мене залишилася дитина,чоловік платив аліменти,але дуже з великими затримками(250грн).потім я вийшла другий раз заміж ,від аліментів відмовилась.Від другого шлюбу в мене ще 2 є діток.зараз хочу змінити дитині від першого шлюбу прізвище на таке як в мене з чоловіком(теперішнім),а ще краще якби чоловік (теперішній)всиновив ,щоб і по батькові змінити.дитина свого батька взагалі не знає,називає татом теперішнього чоловіка.а батько дитини (перший чоловік)вже 8 років не появляється,і не телефонує,тобто взагалі зник.чи є якісь шанси позбавити батьківських прав його ,і всиновити теперішньому?допоможіть розібратись.
Відповідь юриста:
Доброго дня! За описаних обставин, як на мене, мало шансів позбавити батьківських прав таку особу. І можливість зміни прізвища та усиновлення в цьому випадку без згоди рідного батька юридично не передбачено.
Коментарів: 1
мария Показати IP 21 Вересня 2017 23:49
Добрий вечер мое запитаня сусид биля моих викон плануе построити гараж и заизд до нього чи це законо дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus