USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[10 Серпня 2017 12:09] Олександр: Взагалі ніякого виконання судового рішення:8 років тому назад мене збив автомобіль внаслідок чого я став інвалідом ,мав важке лікування. Були свідки у цьому випадку,був суд,маю судове рішення ,я є потерміпілим і є два винні особи.

Справа у виконавчій службі . Після випадку винні ніяк і нічим не відшкодували ніскілечки нічого.Один винний проживає з батьками у гуртожитку та має двоє власних дітей ,розлучився після випадку ,майна немає ніякого та не працює,живе ,так виходить на кошти які держава давала на утримання дітей(так би мовити).Йому біля 30років.Інший винний також живе з батьками ,він є опікуном неповносправної сестри,батьки мають достаток . Я мав море поганого ,вже маю групу інвалідності!

Чи варто мені сподіватися на правосуддя ??
Відповідь юриста:
Наскільки розумію правосуддя тут вже відбулось, і судом визначена Вам матеріальна компенсація завданих збитків, і це рішення має виконуватись органами державної виконавчої служби. І тут питання щодо наскільки якісно працюватиме остання. Однак якщо офіційно в осіб, які завдали Вам шокди, ніякого майна і доходів немає, тоді щось з них стягнути поки юридично нереально.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus