USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[17 Серпня 2017 10:02] Tamara55: Доброго дня! Прошу у вас поради у моїй ситуації. Для оформлення пенсії, я подала довідку з соціального захисту населення, про догляд за людиною похилого віку, в якій затверджено мою діяльність і особу належним чином, але у розрахункових відомостях які затребував пенсійний фонд написано скорочено моє по батькові, не іллівна а іл.і у пенс, фонді таку звітність визнають не дійсною.У соц. захисті мені повідомили що записи частково не збереглися,інші кажуть що збереглися тільки в єлектронному вигляді, затягуть час, якого в мене мало, т як пенсійний фонд заявив мені про повернення документів, т як без стажу у соц. захисту, мені не вистачає загального стажу.Що можна зробити? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку у разі затягування органом соцзахисту надання Вам виправленої довідки, тоді є варіант звернутись до суду із заявою про встановлення факту, що має юридичне значення, зокрема факту належності даних, які у розрахункових відомостей, які затребував пенсійний фонду, власне Вам. Таку заяву можна подати у відповідності до ч. 1, п. 5 ч. 2 ст. 234, ч. 2 ст. 256 Цивільного процесуального кодексу України.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus