USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[17 Серпня 2017 17:03] Анатолій: Доброго дня.

Прошу поради.

З моєї пенсійної картки Ощадбанку, без мого дозволу, були зняті грошові кошти.

Картку я не втрачав, будь-якої інформації щодо даної картки, у письмовому чи усному вигляд,і нікому не надавав.

В усному вигляді, працівники даного банку пояснили мені наступне: в певний проміжок часу, на банкоматах Ощадбанку у м. Луцьку, невідомі особи, вмонтували зчитуючи пристрої, внаслідок чого з моєї картки була зчитана інформація і в подальшому зняті грошові кошти.

На мою заяву, щодо відшкодування та повернення моїх коштів банком, відповіли, що гроші мені не повернуть, так як працівники їхнього банку до викрадення моїх грошей не причетні.

З повагою.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вам слід звернутися в поліцію із заявою про вчинення шахрайства щодо Вас. А також повідомляю, що в цьому випадку такі кошти можна стягнути з банку в судовому порядку. Такий позов виграшний.
Коментарів: 1
Аня Показати IP 28 Серпня 2020 14:59
Доброго дня, допоможіть в питанні: ФОП 3 гр єдиний 5%, має квед 71.12, хоче купити послугу у організації та перепродати її іншій, а саме технічний дизайн проекту. Чи потрібно ФОПу ліцензія на розробку тех проекту і чи потрібний штатний інженер? Чи може взагалі ФОП не маючи сертифікації робити такий перепродаж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus