USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[23 Серпня 2017 11:29] Оксана: Доброго дня! Чи може мати повернути частину коштів за навчання дитини (скористатися податковою знижкою), якщо Договір про оплату навчання укладений між батьком та освітньою установою? Батько не може скористатися, бо підприємець, мати на державній роботі. Усі члени сімї прописані разом. Договір переукласти не можна, бо присвоєний номер (сказали у Вузі). Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Договір переукласти не можна, можна лише внести до нього зніни щодо сторони договору. В добровільному порядку це зробити можна, оскільки це не заборонено. Тобто це буде типу тристоронній договір, за умовами якого сторона-замовник навчання буде замінена на іншу сторону - на мати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus