USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[31 Серпня 2017 21:26] Марія: Доброго дня. Я власниця квартири в ЖБК. Зареєстровано в квартирі окрім мене ще два моїх повнолітніх сина, але постійно проживає тільки один, обидва не приймають участі в оплаті послуг ЖКГ, а от субсидія розраховється з урахуванням і їх доходів також. Тож підскажіть мені, будь ласка, які є варіанти щоб надання субсидії було адекватним, щоб я, пенсіонерка, не оплачувала ще за двоїх... Додам, що з тим що не проживає в квартирі в мене немає звязку. Дуже вдячна за допомогу, бо працівників органів соцзахисту довіри нема...
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку є варіант отримання субсидії без врахування доходу того сина, який не проживає. Для цього слід у встановленому порядку задокументувати факт його непроживання - звернутись до органу соцхахисту, та зажадати від них встановлення факту непроживання сина, та подати заяву на перарахунок субсидії з врахуванням проживання лише Вас та одного сина. Його вже не зможуть не враховувати для призначення субсидії. У правовому полі є варіант в судовому порядку зажадати від сина, який проживає і не сплачує за комунальні послуги, це робити.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus