USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[13 Вересня 2017 09:51] Таисия: Доброго дня.

Знайомий підлягає відстрочці при призову на строкову військову службу за ст.17, а саме:

1) непрацездатних батька і матір чи одинокого непрацездатного батька (одиноку непрацездатну матір) або непрацездатних осіб, під опікою, піклуванням чи на утриманні яких перебував призовник, або осіб, над якими призовник здійснює опіку чи піклування, якщо вони не мають інших працездатних осіб - громадян України, зобов'язаних відповідно до законодавства їх утримувати. Непрацездатність зазначених осіб визначається в порядку, встановленому законодавством;

Які документи йому потрібно принести до військового комісаріату?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Треба до військомату принести документи, які підтверджуюсь саме ту із перелічених обставин, під яку підпадає призовник. Тому в контексті заданого запитання чітко відповісти на Ваше запитання неможливо. Напишіть конктерну ситуацію, під яку підпадає призовник, і я надам Вам чітку відповідь.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus