USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[13 Вересня 2017 11:53] Sasha: Доброго дня.

Я закінчила внз у 2017 році, здобула ступень бакалавра і подала оригінали документів на здобуття ступеня магістра. Склала успішно іспити, але не повідомила про своє рішення втсупати чи ні. оригінали документів не забрала.

Але через два місяці мені телефонують із університету і вимагають моєї пристутності для того, щоб укласти договір тому, що мені йде оплата за навчання.

Чи може таке бути, якщо не укладений договір на магістратурі, я мушу заплатити за навчання? При тому, що оригінали знаходяться в університеті.

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Без укладення договору про надання освітніх послуг у ВНЗ відсутні правові підстави виставляти до оплати рахунок, відповідно і у Вас відсутні правові підстави його оплачувати.
Коментарів: 1
Наталя Показати IP 13 Вересня 2017 20:38
Якщо ми живем в гуртожитку 9років хазяйка нехоче приїхати скажіть ми можем на нього претендувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus