USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[20 Вересня 2017 15:54] WOT: Доброго дня. В мене склалася така ситуація.

В 2015 році купила квартиру, з докімнатної вона була перепланована на однокімнатну, так як колишні господарі перепродали другу кімнату сусідам. В технічному паспорті вказано, що з 2001 року квартира однокімнатна. Одного дня я пішла в житлогосп мені потрібна була справка про склад сім'ї тут я дізналася, що до сьогоднішнього дня я плачу не за однокімнатну квартиру 36 квадратів, а як за двокімнатну! Мабуть колишні господарі ще тоді не подали документів про те , що вони квартиру перепланували. зв'язку з ними немає тому дізнатися в них як так склалося не можу. ( Чомусь я сама не звернула уваги на те, що я плачу більше ) Оператор сказала піти переробити документи на однокімнатну, коли я запитала її, чи зроблять перерахунок за всі ці роки, вона сказала, ні! Чому, коли я переробляла на себе всі документи мені ніхто не сказав ще тоді про це, хоча технічний паспорт вони передивлялися!? Чи маю я право наполягати щоб мені зробили перерахунок? Чи це моя вина і вина колишніх господарів?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я переконаний, що перерахунок Вам можна зробити, оскільки Ви платили зайві кошти безпідставно. Якщо на це не погодиться житлогосп добровільно, його можа змусити це зробити через суд. І це вина не Ваша, а колишніх господарів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus