USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Вересня 2017 10:34] Ваня Белий: Доброго дня, така "цікава" ситуація в моєї дівчи, вона влаштувалася на роботу на одну фірму,

при оформленні підписувала документи як годиться, і получається підписала напевно докумети на оформлення банківської картки, банкуівську картку не дали,але гроші приходили на неї раз на місяць і знімали їх,це було видно по смс від банку, вони з нею розраховувалися готівковим шляхом, на це ми закрили очі ,ось десь місяця 4 пройшло як вона звільнилася, дзвонить до неї працівник банку і питається чи це вона в банкоматі при спробі індентифікації в банкоматі кілька раз ,що вона заблокувалася чи ні?

сказала що ні,але за те що хтось користувався карткою не сказала.

що зробити їй в даній ситуаці?

відновити картку заблоковану (від того що кілька раз ввели неправельно пін код),зняти гроші і анолювати рахунок ?

чи зняти гроші,анолювати картку і віднести їм гроші туда на фірму?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, буде правильно відновити картку, і зняти гроші. А вже що робити із рахунком - чи закривати його, чи залишати в користуванні - вирішуйте самі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus