USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[28 Вересня 2017 17:19] Елена Викторовна: Доброго дня. Моя сестра проживає на першому поверсі. Під її квартирою знаходиться нежитлове приміщення. Приміщення на разі здали в оренду під дитячий садочок. СЕстра мама трьох діток, як можуть хворіти чи просто спати вдень. Садочок, це досить галаслива організація.

Вона попереджала керівника, що все дуже чутно, (бо раніше там був кінозал і влаштовували дитячі свята, і це було досить галасно) , щоб вони зробили гарну шумоізоляцію, на що вони відповіли відмовою. Чим регулюється дане питання? До кого звертатись, якщо садочок таки буде галасливим? Скажіть будь-ласка, чи зобов'язаний садочок брати дозвіл у мешканців будинку на розташування його в житловому будинку? Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо це була з самого початку нежитлова нерухомість, відповідно вона є комерційною, тоді окремого дозволу від мешканців будинку на використання такого приміщення як садочку не потрібно. Звертатись можете до санстанції щодо перевищення рівня шуму впродовж дня, або до суду.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus