USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Запитай юриста
[2 Жовтня 2017 17:48] mypresious: Доброго дня! У мене таке питання: в 1989 році я вступила в кооператив и отримала квартиру, в 1993 році цю квартиру приватизувала, будинок на 30 квартир і за ці роки вже багато змінили власників. Так сталося, що стало питання - створювати ОСББ або залишитися кооперативом. І тут з'ясувалося, що нашого будинку немає в реєстрі та в налоговій, в міській раді кажуть загубили документи. На руках у мене ордер на квартиру, домова книга, регестраційне посвідчення, тех паспорт. Пройшло 30 років, звісно квітанцій про виплату за квартиру немає. Що робити? Вибачте, що сумбурно, але слів немає. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! А навіщо Вам квитанція про оплату наразі? Факт Вашої власності на цю квартиру підтверджується, так розумію, відповідним свідоцтвом про право власності, раз вказуєте, що приватизували її в 1993 році. На крайній випадок, якщо в ході приватизації Ви так і не отримали у виконкомі свідоцтва про право власності - можна встановити факт повної сплати за неї внесків через встановлення факту, що має юридичне значення через суд. А взагалі, тоді цю ситуацію слід індивідуально вивчити та проаналізувати з різних боків, щоб зрозуміти, де ще можуть бути докумети, які підтверджують факт проведення за неї розрахунку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus