USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[3 Жовтня 2017 18:40] Олена: Ситуація. Чоловік проживає в Україні. Дружина за кордоном. Дорослий син 25 років. З власності не приватизована дача, яка записана на двоз. Чоловік бажає розлучитись. Як найкраще це зробити? Чи обов'язково дружині приїжджати для розлучення? Як буде приватизуватись майно після розлучення?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Стажу так, що цю ситуацію слід вивчити індивідуально. Залежить чи дружина прописана в Україні. Якщо так, тоді простіше, і можна все зробити без її приїзду в Україну. Якщо ж ні, тоді складніше, та все одно можна і без її визіту в Україну. Якщо дача не приватизована, і в той же час вона, як виражаєтесь, записана на двох, тобто єдина замельна ділянка надана в користування двом особам, тоді в подальшому її на двох і слід буде приватизовувати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus