USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[4 Жовтня 2017 14:40] Lili: Доброго дня!

Підскажіть,будь ласка,така ситуація. Після розлучення жінка забажала приписати до моєї (подарованої і приватизованої) квартири доньку 16-річного віку. Чи буде мати право на квартиру донька і дружина, і чи можна буде таким чином батькові звільнитись від виплати аліментів мотивуючи проживання доньки з ним?

Завчасно дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Крім житлових прав (права на проживання) донька ніяких інших прав на квартиру не матиме. Колишня дружина не матиме ні житлових, ні майнових прав на таку квартиру. Така обставина не звільняє від обов’язку сплачувати аліменти, якщо вони вже присуджені рішенням суду. Якщо донька реально, окрім просто приписки, з Вами проживатиме, і Ви їй матеріально допомогатимите, це може бути підставою для перегляду рішення суду про стягнення з Вас аліментів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus