USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[4 Жовтня 2017 22:29] Тетяна: Доброго вечора!Прошу вашої допомоги ,підкажіть мені будь-ласка, у нас 3-х кімнатна квартира, приватизована на мене, маму, сестру .Місяць назад сестра вийшла заміж, на даний час її чоловік проживає з нами.Недавно в нас виникла сварка,після якої я проти ,щоб він проживав у нас в квартирі.Він сказав,що як чоловік моєї сестри має право проживати на її частині ,має право користуватись майном.Мене цікавить чи насправді він має таке право на проживання,чи має право користуватись майном ,яке набуте моїми батьками ,якщо ні сестра, ні її чоловік на даний час не прописані у цій квартирі ??? Дякую .
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо він там не прописаний, тоді не має право проживати без Вашої згоди, оскільки користування спільним, не виділеним окремо, майном здійснюється за згодою усіх співвласників. Це передбачає ст. 358 Цивільного кодексу України.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus