USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[5 Жовтня 2017 19:21] Dims: Доброго дня. Ми з дружиною розлучені, маємо спільну неповнолітню дитину. Приватний будинок я отримав по "дарчій" під час шлюбу. Не проживаємо уже пів року разом, але вони зареєстровані в ньому. Я вирішив продати будинок, але мені кажуть, що потрібна її згода. Через скільки часу я можу її виписати, якщо згода дійсно потрібна? дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Згода дрижини на продаж будинку не потрібна, оскільки це є Ваша особиста власність. Питання лише щодо реєстрації місця проживання дитини. Якщо дитина там не проживає більше року, тоді зможете виписати її через суд зі спливом такого часу (ст 405 Цивільного кодексу України). Тут важливо зафіксувати початок відліку такого річного строку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus