USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[17 Жовтня 2017 21:17] Anastasia: Згідно з актом про міждержавну співпрацю в районі континентального шельфу України знаходилося декілька судів різних держав. Моряк з аргентинського судна під час перебування на території нафтової вежі України раптово помер від інфаркту. Законом якої дерави має реулюватися спадкові відносини, які виникли? (з аргументами)

Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це залежить від того, де знаходиться спадкове майно, і хто є спадкоємцями моряка. Якщо він громадянин Агрентини, родич його теж є громадянином Аргентини, і має в цій країні нерухоме майно, то, на моє переконання, спадщина має відкриватись в Аргентині, і там здійснюватись всі процедури.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus