USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[22 Жовтня 2017 15:06] ірина: доброго дня, між мною і сусідкою сталась сварка під час якої виникла бійка з легкими тілесними ушкодженями. Чи може виступати свідками люди, які знаходились за 400 метрів від місця подій? При цьому свідчення надали аж через 2 тижні після подій?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можуть. Статтею 65 КПК України передбачено, свідком є фізична особа, якій відомі або можуть бути відомі обставини, що підлягають доказуванню під час кримінального провадження, і яка викликана для давання показань. Інше питання чи така особа спроможна побачити на відстані 400 метрів ті події, про які вона надає покази. Тому, для того, щоб спростувати покази такого свідка, доцільно провести слідчий експеримент за участю спеціаліста (наприклад фахового офтальмолога), одночасний допит, в ході якого довести об’єктивну неспроможність на такій відстані побачити обставини, про які свідок надає покази.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus