USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Жовтня 2017 15:05] юля: Доброго дня. У квартирі прописані троє дорослих людей - батьки-пенсіонери і син працюючий. Син не проживає з ними в квартирі. Батькам не надають субсидії, через те, що великий дохід виходить у них троїх (якщо забрати заробітну плату сина, то субсидію батькам можуть надати). Батько хоче подати у відповідні органи заяву, що син не проживає у квартирі з ними - в такому випадку їм субсидії можуть надати.

Мене цікавить, які наслідки будуть для сина, чи сім'ї, у якій він проживає, коли певні органи влади (мається на увазі, ті що дають сібсидії) дізнаються, що він там проживає (у будинку, де не врахована його заробітна плата і через це їм надано субсидії) ? Чи буде якийсь штраф?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Таких наслідків можна оминути, якщо довести лише факт непроживання сина в квартирі батьків, без надання достовірних даних про проживання сина в сім'ї, у якій на оплату комунальних послуг призначено субсидію. Та все одно вкрай важко довести те, що в такому житлі проживає людина, яка не прописана, якщо прописані мешканці будуть це заперечувати. Та щоб не створювати таких ситуацій краще на надавати привід для перевірки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus