USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[26 Жовтня 2017 20:27] Марина: Добрий вечір, допоможіть, будь ласка. Така ситуація: коли я вступила в аспірантуру, мене змусили перевестись на роботі СУМІСНИКОМ, рік пропрацювала і з'ясувала, що на роботі я маю бути на основному місці, а в університеті на навчанні. ПРОБЛЕМА З ТРУДОВОЮ КНИГОЮ. Хочу на роботі перевестись на основне місце і директор погодився взяти, але ми не знаємо яким чином зробити запис в трудовій, вони не внесли запис поки я працювала сумісником, але там записано що я вступила в аспірантуру, яку закінчу лише через 3 роки. Крім того, цього року атестуюсь, тому стаж переривати не можна. Можливо є якісь закони? Виникла ідея переписати труову книгу без університетського запису? Яким чином зазначити те, що я зараз працюватиму на основному місці роботи? Вибачте, що так заплутано. Записи трудової по типу:

робота в школі на основному місці

звільнено з роботи

зарахована до університету

(далі записів немає, так як вирішили поки сумісництво не писати і не знаємо яким чином оформити перевод на основне місце роботи)
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку можна або проігнорувати запис в трудовій про навчання, або закреслити його роботодавцем, і належним чином написати, що "виправлено вірно", та реквізити особи, яка робить виправлення. Потім зробити запис про роботу як на основному місці. А якщо це перший роботодавець, і він не заперечує переписати трудову, тоді можна і переписати з підстав, наприклад, втрати цієї трудової книжки. Або якщо така трудова книжка ніде не «засвічена», можна просто переписати (тільки придбати трудову, яка буде виготовлена в типографії до того, як має робитись перший запис).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus