USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[2 Листопада 2017 15:05] Аліна: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно вчинити в такій ситуації. Є укладений між Орендодавцем і Орендарем договір оренди нежитлового приміщення з правом передати останнє в суборенду. Договір суборенди між Орендарем та Суборендарем також оформлений.

Наразі, Орендар пропонує внести зміни до діючого основного договору оренди приміщення, якими перекласти обов"язок по сплаті Орендодавцю орендної плати за основним договором оренди з Орендаря на Суборендаря. Чи можливе таке внесення Суборендарем орендної плати за основним договором оренди напряму на розрахунковий рахунок Орендодавця? Як правильно оформити такі стосунки між сторонами, адже як основний договір оренди, так і договір суборенди двосторонні (Орендодавець + Орендар та Орендар + Суборендар відповідно)?
Відповідь юриста:
Доброго дня! У цьому випадку буде правильним укласти додаткові угоди окремо між орендодавцем та орендарем щодо зміни даних про особу, яка сплачуватиме орендну плату у зв'язку із передачею предмету оренди в суборенду. І також укласти додаткову угоду до договору суборенди між орендарем і суборендарем, у якій передбачити зміни реквізитів та особи, за якими і якій слід сплачувати кошти за договором суборенди.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus