USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[4 Листопада 2017 18:55] Валерий: Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка у такій справі:
Ми з дружиною маємо земельну ділянку. Вона знаходиться на межі з кладовищем, огорожі не має, питання полягає в тому,як можна продавати місця під поховання? На цьому кладовищі велика проблема з місцями, їх вже не має, а ми хотіли б продовжити кладовище. Ми знаємо що продажа на кладовищі місць заборонена, на державних територіях,а я к бути тоді на приватній території? Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Продажа землі, яка перебуває у приватній власності, не забронена і не обмежена (крім паїв наразі). Тому ви можете або продати таку земельну ділянку окремо людям, які бажатимуть поховати когось на приватній земельній ділянці, або продати територіальній громаді чи державі, дивлячись хто завідує територією кладовища.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus