USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[8 Листопада 2017 23:48] Лого: Добрий день, чоловіка після закінчення військової академії направили на службу в військову частину де заключив договір на 5 років. Майже весь час вони перебувають в зовні АТО. Виявляв бажання перевестись і навіть запрошували в інші частину. Але його не відпускають. Підкажіть, будь ласка, чи є можливість перевестись в іншу частину (відповідно яким законам?)? Чи потрібно чекати закінчення контракту 2,5 роки і перезаключати з іншою частиною? Чи є гарантія що віддадуть документи, а не продовжать контракт далі без його відома або як часто робиться "добровільно - примусово"? Дуже дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Найреальним залишається лише той варіант, що служити в даній військовій частині до закінчення контракту, потім звільнитися і підписати контракт в новій військовій частині.

А взагалі для переведення в іншу частину потрібно мати відношення з тієї частини, куди хоче перевестись, та писати рапорт своїм командирам по команді, де бажано мати якісь вагомі причини.
Коментарів: 1
Лого Показати IP 11 Листопада 2017 22:24
Відношення було, але не дозволити перевестись через ситуацію в країні. Хоча напрвлення ВЧ однакові і також беруть участь в АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus