USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[17 Листопада 2017 10:43] Dimitri: Доброго дня, мені 25 років (майже 26), офіційно працюю за кордоном, маю дозвіл на тимчасове проживання.

До батьків в Україні прийщли з військкоммату(я раніше мав відсрочку, бо навчався на денній формі навчання за кордоном, але вже її не маю), сказали, що розшукують мене.

Чи військкоммат може якимось чином повпливати на моє перебування за кордоном, створити для мене якісь проблеми - питаю, бо хотів би впевнитися, що ні.

(Я не планую в найближчі декілька років приїзжати в Україну, тому й отримати повістку / явитися до воєнкомату, не можу та й не хочу)
Відповідь юриста:
Доброго дня! В описаному випадку, якщо не повернитесь найближчі декілька років в Україну, військомата не створить Вам ніяких проблем.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus