USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[20 Листопада 2017 11:48] INNA: Маю право вийти на пенсію за вислугу років ( педагогічний працівник і право виходу підтвердили в пенсійному фонді ). Скажіть, будь ласка, як правильно написати заяву на звільнення і чи треба попереджати адміністрацію за два тижні ? Чи може при такому звільненні керівник примусити мене відпрацьовувати два тижні ? Які законодавчі документи є підтвердженням? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Писати заяву на звільнення слід в звичайому порядку: прошу звільнити мене із займаної посади у зв'язку із виходом на пенсію на підставі ст. 38 КЗпП, якою зокрема передбачено, що у разі, коли заява працівника про звільнення з роботи за власним бажанням зумовлена зокрема виходом на пенсію, власник або уповноважений ним орган повинен розірвати трудовий договір у строк, про який просить працівник.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus