USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[21 Листопада 2017 16:21] Читачка: 24 роки тому моя подруга отримала квартиру, приватизувала її і поїхала на заробітки, а мені запропонувала жити у її квартирі. Я погодилася. Усі ці роки плачу за комунальні послуги, які приходять на її імя. Субсидію отримати не можу, бо потрібна заява від власниці, а я її вже понад шість років не бачила. Я писала їй багато листів, але вона не відповідає. Чи можу я оформити її квартиру на себе, якщо вона у цій квартирі прописана? Також вона російське громадянство і три квартири в Росії. Що мені робити? Чи не вижене мене ЖЕК, якщо про це дізнається?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Квартиру законно без волевиявлення подруги оформити на себе не можете, оскільки вона приватизована. ЖЕК Вас ніколи не вижене з цієї квартри, оскільки вона перебуває у приватній власності.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus