USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[27 Листопада 2017 22:32] Вікторія: у 2015 році я придбав по розписці автомобіль, автомобіль був після аварії, та я з продавцем не зміг переоформити автомобіль в той час. Як тільки я відремонтував автомобіль, дружина продавця стала вимагати, щоб я повернув автомобиль. Я погодився з умовою, що вони повернуть мені мої гроши, яки я вклав у цей автомобіль. Вона погодилась, проте пропала на 2 роки. У 2017 році вона знову стала вимагати повернути автомобіль, я запропонував їй звернутися до суду, проте свекруха продавця, на яку був оформлений автомобіль, разом із дочкою самовільно, таємно від мене забрали автомобіль. Зараз порушено кримінальну справу за фактом шахрайства, я визний потерпилим. на авто накладений арешт, в тому числі на мої запчастини, яки я встановив на це авто, авто поставили на штрафмайданчик. Чи можу я звернутися до суду з заявою про зняття арешту саме з запчастин, які я встановив на авутомобіль, та які не є його невідємною частиною - двері, оптику, дзеркала, стекла, та забрати хоча б їх?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо у Вас є докази придбання саме Вами цих запчастин у період, коли авто знаходилось у Вашому фактичному користуванні, тоді доцільно звернутись із таким позовом про звільнення майна з-під арешту. При цьому варто зіслатись на правову позицію висловлену у постанові Верховного Суду України від 15 травня 2013 року у справі за № 6-26цс13, яка, згідно зі ст. 360-7 ЦПК України, є обов’язковою для судів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus