USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[30 Листопада 2017 13:12] nataliya: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо я зареєструюсь у квартирі сина, який є її власником, не прописаний у ній, не проживає, але сплачує жкп, то чи: 1. Збільшать нам суму для оплати, чи просто плата залишиться,а платіжні квитанції приходитимуть на мене.

2. І якщо так, то чи зможу я на себе оформити субсидію, якщо я два місяці тому вийшла на пенсію і ніяких більше доходів не маю.

Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброо дня! 1. Суму за оплату за ЖКП Вам не збільшать. Для того, щоб платіжні квитанції приходили на Вас - Вам слід змінити на себе особовий рахунок. А для того, щоб змінити на себе особовий рахунок - Вам потрібні на це правові підстави, якими у Вашому випадку можуть бути зокрема укладення із сином договору оренди квартири на довготривалий період (наприклад на 2,5 року), із символічноюо орендною платою (паприклад 1 грн. на місяць). І у такому договорі слід чітко передбачити Ваш обов'язок оплачувати комунальні послуги, і переоформити на себе особові рахунки із надавачами комунальних послуг. 2. За описаних у першому пукнті умов - Ви зможете оформити на себе субсидію. При цьому навіть не обов'язково буде переоформляти на себе особовий рахунок, важливо, щоб були якісно прописані умови договору оренди щодо саме Вашого обов’язку оплачувати комунальні послуги.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus