USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94
Запитай юриста
[5 Грудня 2017 15:48] Дмитро Петрюка: Доброго дня. Працюю в школі вчителем. Хочу 1 лютого виїхати за кордон. При цьому максимально як найдовше хочу зберегти своє місце роботи в школі. Підкажіть, які відпустки я можу використати для того аби чим найдовше бути за кордоном. Можливо підкажете, якісь інші варіанти виїзду за кордон і при цьому не втратити своє місце роботи в школі? На скільки максимум днів я можу виїхати за кордон аби не втратити роботу на Україні? Можливо я для місцевого відділу освіти можу пред’явити документ, що проходжу практику за кордоном оскільки паралельно з роботою я здобуваю другу вищу освіту в сільськогосподарському університеті на індивідуальній формі навчання. Допоможіть обрати рішення. Чекаю вашої обширної відповіді. Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Звісно, в ситуації, про яку кажете, найкраще буде оформити відпустку по догляду за дитиною, якщо є така можливість (своєю, онукою чи онуком). Інші варіанти - це звичайна календарна відпуска, додаткова відпуска, які можете використати по максимуму. Далі Відпустка "за свій рахунок" - універсальний спосіб для працівника вирішити особисті проблеми або урвати час для відпочинку (нехай і безоплатного), коли оплачувані відпустки уже використані. Для цього детальніше вивчить матеріал за посиланням: https://buhgalter.com.ua/articles/kadrova-sprava/vidpustka-bez-zberezhennya-zarplati-viznachayemo-neporushni-pravila/
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus