USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[5 Грудня 2017 23:52] Anna_S: Доброго дня! Допоможіть розібратись, квартира приватизована на тата і діда (1/1), проблема в тому що в них різні прізвища (колись багато років тому (більше 50), одному з них не правельно переклали прізвище з російської, тепер прізвища різні), мене цікавить чи після смерті діда тато стане повним власником? Якщо ні то що потрібно зробити? На перед дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Стане, він успадкує частку квартири діда. При цьому, якщо у свідоцтві про народження дід вписаний як батько тата саме з таким прізвищем яке є у нього у всіх документах - тоді питань не виникатиме. Якщо ж вони у свідоцтві про народження батька вписані з однаковими прізвищами, а наразі у діда прізвище в паспорті та в правовстановлюючих документах на квартиру різні - тоді бажано зараз усунути цю обставину в судовому порядку, подавши відповідну заяву про встановлення факту, що має юридичне значення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus