USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[8 Грудня 2017 21:41] JanuszKK: Добрий вечір! В мене трапилась така ситуація! Я продав телефон (iphone 4s) людині через olx. Телефон в мене пролежав десь пів року не використовуваний! До моменту, коли я перестав телефон використовувати - все працювало. При продажі покупець оглянув стан телефону, я наголошував на докладному огляді, щоб потім до мене не було претензій! Покупець погодився і купив телефон! А через пару годин зателефонував і сказав, що одна з функцій в телефоні не ппацює, і я повинен повернути гроші або оплатити ремонт телефона! Виявилось, що від довгого невикористання саме цієї моделі таке часто трапляється! Скажіть, будь ласка, чи присутня тут моя провина, і чи повинен я іти на поступки? Щиро дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу Вам так, що покупець телефону у випадку якщо Ви самі не погодитесь на те, юридично не зможе Вас примусити до того, що вимагає. Ви не надавали будь-яких гарантій.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus