USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[17 Грудня 2017 09:17] Ткаченко Олена: Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, с какого возраста ребенок лишенный родительской опеки имеет право полностью или частично распоряжаться деньгами, которые получает опекун на ее содержание, или откладывать какую то их часть на свой счет? Спасибо.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу Вам так, без вдавання тут до цитат із законодавства. Реально може розпоряджатись коштами з досягненням повноліття, або повної цивільної дієздатності, яка може настати і раніше в окремих випадках. Якщо ж дитина хоче отримати можливість самостійно розпоряджатись коштами, які виділяються на її утримання, це буде можливим лише за рішенням суду. В суд з таким питанням неповнолітній може звернутись з 14 років.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus