USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[24 Грудня 2017 17:59] Sergio: Доброго вечора. На дані мого закордонного паспорта без мого відома перегнали машину. Швидше за все на запчастини, бо за кордон вона не виїжджала більше і в Україні не засвічувалась. Мене зупинили на кордоні і кажуть, де машина, а також погрожують штрафом. Дані назвали не повністю мої, номер паспорта мій, фамілія та ім’я моє, дата народження моя, а дані про місце проживання інші і по-батькові інакше. В той період я за кордон взагалі не виїжджав. Підкажіть будь ласка, що мені робити?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Зверніться в поліцію, а також з відповідною заявою до орагну державної фіскальної служби, у якій вкажіть, що вказані події містять ознаки як мінімум підроблення документів. Також рекомендую Вам самому звернутись із запитом до Головного центру обробки Спеціальної інформації Державної прикордонної служби України (вул. Володимирська, 26, м. Київ, 01601), і на підставі статті 5 Закону України "Про інформацію", пунктів 3, 4 ч. 2 ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних" отримати дані про перетин Вами державного кордону України за певний період часу, коли за даними митниці було завезено на Вас авто. Такі дані будуть додатковим підтвердженням того, що Ви авто не ввозили.
Коментарів: 1
Надюша Показати IP 27 Січня 2018 16:29
Доброго дня! Хотила запитати як правильно по закону поступили ,аби роми не купляли будинки в сели а жили в себе в табори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus