USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[29 Грудня 2017 16:08] Сергiй: Хата попалам із сусідом тобто пів хати моя пів хати мого сусіда. Йому рік назат відрізали газ від центральнойі газовойі лінійі бо стояк газовий був аварійний. Питання цей його газовий стояк стойіть у мому дворі і заважає обслуговувати свій будинок, я просив сусіда щоб він забрав його з мого двору бо він аварійний відновленю не підлягає і газу там нема навіть є акт від газовойі служби, але сусід нехоче його забирати скажіть як мені бути може тайком відрізати.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я рекомендую отримати у службі газу попереднє погодження на це, чи принаймні в письмовій формі їх сповістити, що відрізатимите непрацюючий газовий стояк, і тоді відрізати самостійно, якщо він дійсно Вам заважає.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus