USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[2 Січня 2018 19:26] Тетяна: Доброго вечора! В мене з завучем спортивної школи склались неприязні стосунки. Побачивши його на змаганнях в нетверезому стані, я пішла до директрора і написала доповідну (сама працюю в іншій організації). В усній формі доповіла начальнику відділу спорту і молоді і попросила це все зафіксувати (взяти аналізи і прийняти відповідні міри). Мені відповіли, що він повернеться у спортивну школу після 17 00. Ні завідувач, ні директор про те, що він у відпустці, мені нічого не казали.

Він проводив змагання з шахів, з яких його відсторонили. Моя доповідна підписана директором (ознайомлентий у 14.30) Коли я повернулася після 17.00, то мені сказали, що він у відпустці за власним бажанням. Ще вчора він подав заяву, (27 грудня о 17.30), і ми про це нічого не знали. Вона просто лежала у бухгалтерії. Хоча в цей день я виясняла з ним свої відносини з 16 00 до 18.10, він нікуди не виходив і ми в кінці робочого дня домовилися на зустріч 28 грудня після часу, на яку він не прийшов, але передав мені списки. (зі слів директора, вони просто лежали на столі і його ніхто не бачив, коли приходив).

Заява написана начальнику відділу молоді 27 грудня, підписана 28 грудня директором школи після 15.00 ( на два дні 28 грудня, 29 грудня). Причина не вказана.

Чи все тут законно ? Як мені довести, шо мене начальник відділу обманула і замість прийняття відповідних мір прийняла рішення відправити у відпустку (вигородила).

Ким вона має бути підписана — директором чи начальником відділу?

Який порядок написання заяви за власним рахунком. Чи має адміністрація відправляти у відпустку після отримання факту про нетверезість. Виходить, що напився, а як застукали, то можна і вигородити. Чи достатньо моєї доповідної довести цей факт. Адже я - свідок. Можливо, щось інше порекомендуєте наказати.

Дякую і з Новим роком!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо адміністрація спортивної школи та працівники профільного відділу відповідної ради провели цю ситуацію як описали - довести щось важко, невіть вже нереально суто Вашими свідченнями та доповідною запискою. Однак, щоб не сходило це так просто з рук, можете написати відповідну скаргу у профільний відділ ради, щоб провели службове розслідування за фактом відправлення у відпустку заднім числом після "зальоту".
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus