USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[9 Січня 2018 20:20] Біляков Коля: Доброго дня!Я навчаюсь у Вінницькому коледжі НУХТ на першому курсі і проживаю в гуртожитку.У нашої групи тривали канікули з 20.12.2017 по 08.01.2018.Я приїхав у гуртожиток 07.01.2018 за день до закінчення канікул через те що я б не мав змоги приїхати 08.01. На наступний день,тобто 08.01 до мене прийшов вихователь щоб я написав пояснювальну записку чому я приїхав на день раніше прокоментувавши що наказом директора до 07.01 не можна студентам приїжджати в гуртожиток,хоча мене про це ніхто не сповістив і я заплатив кошти за прожиття в гуртожитку до кінця січня.09.01 мене викликали на розмову,де я пояснив свою причину,але вони категорично не хотіли сприймати це за правду і розказували інші причини.Також вони написали на моїй пояснювальній записці те що мені відмовлено у поселенні на наступний рік але потім сказали що якщо я до кінця тижня буду виносити сміття то вони закреслять відмову. Скажіть, будь ласка, що мені робити????Зарання дякую за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вас просто вирішили «напрягти» як молодого! Вам слід підняти положення саме про той гуртожиток, де проживаєте, і з’ясувати, перечитати регламентацію щодо поселення. А ще варіант звернутись із письмовою скаргою до директора коледжу на дії, так розумію, коменданта гуртожитку. А також до активістів із числа студентського самоврядування. Щодо примушування до винесення сміття під загрозою непоселення в подальшому - повідомляю, що це однозначно незаконно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus