USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[18 Січня 2018 23:00] Оксана С: добрий день після розводу квартира була розділена на двоє власників тепер один з власників хоче зробити дарчу в тій квартирі троє неповнолітніх дітей які приписані але в приватизацію не входять куплена ця квартира була в 2004році в мене поміняне прізвище я хочу повністю переписати на себе власність але щоб діти в приватизацію не входили.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо квартира вже перебуває у приватній власності, то її заново не переприватизуєте. Маю на увазі в порядку безоплатної приватизації. Якщо інший власник робить Вам дарунок своєї частки - тоді будь-яких обмежень немає, і діти не юридично, окрім права проживання, не матимуть будь-яких майнових прав на таку квартиру. Прописка тут ролі не грає.
Коментарів: 1
Вероніка Показати IP 1 Лютого 2018 19:28
Доброго дня ! підскажіть будь-ласка в квартирі чотири власника(кожен має свою частку) один із співласників хоче подарувати свою частку іншому співласнику(батько доньці) в квартирі приписані неповнолітні діти звирнулися до нотаріуса він сказав що повине бути рішення опікунської ради при подачі документів потрібно надати свідоцтва про народження всіх дітей які там приписані але один із співласників відмовляється надати свідоцтво своєї дитини ,(якщо опікунська рада не дасть дозвіл нотаріус не зможе оформити дарування я вірно зрозуміла????) яким чином можна буде оформити дарування ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus