USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[24 Січня 2018 22:38] Bogdana: Доброго вечора. Допоможіть розібратися, будь-ласка. Я є власником нежитлового приміщення, яке хочу здати в оренду своїм родичам для розміщення там магазину побутової хімії та продуктів харчування. Чула, що є так званий "договір оренди за 1 грн", який не передбачає отримання мною доходу, Чи можу я в даному випадку заключити такий договір? Де можна знайти зразок? В податковій мого родича просяь надати договір оренди для оформлення документів ФОП. Чи потрібно реєструвати чи завіряти такий договір в нотаріуса, чи інших установах? Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Дійсно, є договір оренди, у якому можна передбачити символічну орендну плату, як пишите 1 грн., і не передбачатиме отримання Вам доходу. Ви можете укласти такий договір. Зразок можете пошукати в інтернеті, а якщо хочете, щоб він був оформлений правильно, то краще звернутись до фахівця. Можете написати мені на мейл з цього питання [email protected]. Неважливо, що просять в податковій Вашого родича, можна надати такий договір, який укладений із фізичною особою. Якщо строк дії такого договору не перевищуватиме 3 років, його можна укласти в простій письмовій формі, і не посвідчувати в нотаріуса.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus