USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86
Запитай юриста
[25 Січня 2018 09:16] Anastasiya: Доброго дня! Підскажіть будь ласка, наше підприємство надає архівні послуги: сільські ради передають в наш архів свої документи на зберігання та платять за наданні послуги кожен місяць ( в вартість послуги по архіву входить заробітна плата архівіста та потреби на канцтовари), але одна сільська рада не сплачує за послуги декілька місяців, тому виникає заборгованність по з/п архівіста. Чи існує стаття щоб надрукувати оголошення в архів, про те, що в зв'язку з несплатою сільської ради за послуги архіву, жителям села довідки не видаються. Дуже дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Такої статті не існує, і такий метод впливу на боржника законом не передбачений. В той же час в житті він практикується. Та якщо жителі такого села фахово до Вас звертатимутьс, наприклад, із відповідними запитами, і ви на них не реагуватимите - можуть притягнути керівника підприємства до адміністративної відповідальності. Також Ваші дії з відмови у видачі довідок можуть бути оскаржені в суді.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus