USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Запитай юриста
[26 Січня 2018 16:43] Lia: Доброго дня, після смерті моєї мами,яка являлась власником квартири,мій батько подав документи на оформлення спадщини в державний нотаріус але цей нотаріус припинив свою діяльність при цьому вони не повертають нам документи на руки пояснюють тим,що вони у них зареєстровані і знаходяться у них в архіві а потім направлять в обласний архів.Як мені поступити в такому випадку і куди звертатись,під кажіть будь ласка
Відповідь юриста:
Доброго дня! А які саме документи і для чого Вам потрібно отримати від нотаріуса?
Коментарів: 1
lamin Показати IP 27 Січня 2018 17:28
Доброго дня.Цікавить питання,чи можна з чужого сайту інтернет магазину фотографувати товар і пропонувати його покупцям,але при цьому купляти товар в цьому інтернет магазині і перепродувати його,тобто бути посередником?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus