USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[29 Січня 2018 18:05] Микола: Добрий вечір.Сьогодні до мене зателефонували з мобільного номера.Людина представилась судовиконавцем і повідомив що,що до мене відкрито виконавче провадження про стягнення заборгованості по кредиту на користь ОТП БАНКУ,та надав меніроз'яснення номер за яким я можу подзвонити та, домовитись пропро оплату запраці мировою угодою.Після мого дзвінка на мій телефон надійшло смс з реквізитами для оплати підписане “ОТП Банк-Уно Капітал“.Хочу зазначити що, жодних судових повісток чи повідомлень про виконавче провадження я не отримував,адресу проживання не змінював.Підкажіть,будь ласка як мені діяти.Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вам треба звернутись до суду за місцем Вашої реєстрації із заявою про надання інформації, зокрема чи було з боку банку до Вас подано позов. Якщо суд не підтвердить такої інформації - скоріш за все це сроба працівників банку схилити Вас погасити заборгованість.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus